Imamo u vidu Vaš odlazak na odmor, ali i želju da budete zdravi, u formi i da izgledate dobro na plaži. Letnja kartica obuhvata željeni broj termina (na koje redovnim članovima dodajemo i sve neiskorišćene termine tokom godine) koji se mogu koristiti na svim našim lokacijama od 1.7. do 31.8.2018. (moguće je kombinovati više Ninas lokacija + treninge u prirodi).

POSTANITE ILI OSTANITE REDOVAN ČLAN UPLATOM U JUNU
Kako biste zadržali ili stekli status redovnog člana od septembra, potrebno je da obavezno uplatite i junsku članarinu. Trajanje junske članarine se prenosi na septembar (PRIMER: 25.6-25.9) ali se ta kartica redovnog članstva zamrzava tokom jula i avgusta. Dakle dajemo pogodnost za sve povremene članove (članovi koji su pauzirali ili nemaju kontinuitet od 3 meseca) i nove članove koji uplate u junu da odmah u septembru imaju status redovnog člana i pogodnost popusta koju to nosi. Oni koji žele da vežbaju tokom jula i avgusta kupuju LETNJU KARTICU koja ne utiče na redovnost.

LETNJE KARTICE možete kupiti u periodu od 10.6. do 10.7.2018. po nižim cenama i to:  
- 30t - 4.000 rsd  
- 20t - 3.500 rsd  
- 12t - 3.000 rsd  
- 8t - 2.500 rsd  
- Od 10.7.2018. god cene letnjih kartica će biti više.  
- Broj termina na lokacijama će biti redukovan u skladu sa brojem uplaćenih letnjih kartica.  
- Stalni članovi ne kupuju letnju karticu, već nastavljaju da plaćaju godišnju članarinu u ratama prema ugovoru za tekuću sezonu (rata za jun, jul i rata za avgust).  
- Na termine na letnjoj kartici možete dovesti svoje prijatelje ako mislite da ih nećete sve iskoristiti, a takođe i na karticu stalnog člana na sve neiskorištene termine možete dovesti nekoga do 31.8.2018 godine.

Ovog leta izgledajte dobro i osećajte se tako :-)O nama | Raspored | Kontakt

Copyright by Ninas fitnes tim © 2018. All Rights Reserved.