SEPTEMBARSKA AKCIJA ZA GRUPNE PROGRAME!

BESPLATNI treninzi do 15.09. za NOVE članove u Ninasu!

Povodom početka jubilarne 20. sezone rada POKLANJAMO Vam da besplatno isprobavate različite programe na nekoliko Ninas lokacija u toku PRVE DVE nedelje septembra ili da uplatom u ovom periodu obezbedite sebi najniže cene članarina za CELU DVADESETU SEZONU!
U ovoj sezoni očekujte neočekivano i zauzmite svoje mesto na vreme kod jedne od najpoznatijih i međunarodno najtraženijih fitnes prezenterki i edukatorki iz Srbije! Spremaju se novi kreativni programi, novi rekviziti, nove akcije i druzenja, nove grupe (seniori, deca...) i još neka iznenađenja :-)

Zato ne čekaj!
Pokreni se SAD!
Akcija! Odmah!

NOVI PROGRAM U SEPTEMBRU - KOREKTIVNA GIMNASTIKA ZA DECU!

Korektivna gimnastika za predškolsku i školsku decu od 1. do 4. razreda osnovne škole je izuzetno važna i korisna! U 20. sezoni Ninas uvodi i ovaj važan program vežbanja!
Utorkom i četvrtkom od 10 i 17,30 i subotom od 11. Prve dve nedelje septembra besplatno! U drugoj sali, u istim terminima, rekreacija za roditelje!

NOVI PROGRAM U SEPTEMBRU - SENIOR FITNES!

Važno je vežbanje i u seniorskom uzrastu. Vežbanje kao put za uživanje u penziji, u životu bez radnih obaveza.
U 20. sezoni Ninas uvodi i senior fitnes - utorkom i četvrtkom od 11. Prve dve nedelje septembra besplatno probajte!

FENOMENALNO NISKE CENE ZA NOVE ČLANOVE NA PERSONALNIM TRENINZIMA U JULU

Ako imate višak kilograma, diskus herniju, hipertenziju, osteoporozu, deformitete, dijabetes tipa II, osteoartritis...
Ako ste u prenatal ili postnatal periodu ili imate preko 50 godina...
Ako osećate napetost, depresiju, nervozu ili manjak energije...
Ili ako samo želite veću mišićnu masu, bolju pokretljivost, bolju kondiciju, dobru posturu i vedar i zdrav život...

VEŽBANJE JE LEK!
Umesto u apoteku krenite na trening u Ninas koji je osmišljen baš za Vas!
Vežbanje uz individualni nadzor stručnog trenera nije luksuz nego potreba svakoga ko želi da na pravilan i siguran način ostvari svoje ciljeve brže i efikasnije.

PERSONALNI TRENING vam omogućava da kroz individualni pristup ’’jedan na jedan’’ i izradu specifičnog programa prilagođenog vama realizujete svoje ciljeve u saradnji sa trenerom.

Pripremili smo poseban popust za sve NOVE članove koji uplate mesečnu članarinu za PERSONALNE TRENINGE u JULU:
* 6.500 rsd za 8t
* 7.500 rsd za 10t
* 8.500 rsd za 12t
* 11.000 rsd za 16t
* 13.500 rsd za 20t
Učinite najbolje za sebe i pozovite nas, jer sve mesečne članarine uplaćene u julu mogu se iskoristi u roku od dva meseca.

Bez ograničenja datuma:
8.500rsd za 8t
11.500 rsd za 12t

VOĐENI TRENING vam pruža mogućnost da uz pristupačniju cenu u malim grupama od 2 do 4 vežbača, imate stručan nadzor trenera, plan i program vežbi u skladu sa vašim individualnim potrebama, kao i sigurnije i efikasnije vežbanje koje vas vodi do željenog cilja i napretka.

Mesečne članarine:
4.000 rsd za 12t

INDIVIDUALNI PRISTUP GRUPNIM PROGRAMIMA

Ako su redovni personalni i vođeni treninzi veliki trošak za vas, omogućili smo vam kombinaciju gde vas personalni trener prati i uči kako da i grupne programe prilagodite svojim potrebama. Sa jednim individualnim časom i 2 do 3 grupna časa nedeljno imaćete sjajne rezultate, individualni pristup a motivaciju u grupi.

Mesečne članarine:
5.000 rsd za 12t grupno + 4t pers
4.700 rsd za 8t grupno + 4t pers

Za dalje informacije obratite se na broj telefona 064.827.3760. ili e-mail adresu personalni@ninastim.com.

ULOVITE HAPPY HOUR ZA FITNES POPUST ZA STUDENTE, SREDNJOŠKOLCE I OSNOVCE

Dragi osnovci, srednjoškolci i studenti, evo prave prilike za vas. Najbolji način da učinite nešto za sebe i da se oslobodite stresa od učenja jeste trening. Osnažite svoj um i telo, izgradite motivaciju, ocene ćete dobijati i ispite polagati bez ikakvih problema ;-). U zdravom telu zdrav duh, a mi smo tu da se pobrinemo za to. Ako je cena razlog zbog koga trenutno ne vežbate, ovo je rešenje za vas - možete vežbati sa nama po ceni mesečne članarine od 1.350 rsd.

Pratite redovno informacije na našem sajtu i imaćete priliku da vidite kog dana, na kom mestu i u koliko sati, možete uplatiti svoju članarinu za mesec dana vežbanja sa ovim neverovatnim popustom. Dan, mesto i vreme za uplatu će se svakog meseca menjati ali će uvek biti minimum jedan HAPPY HOUR mesečno koji ćemo objaviti  minimum 48 sati u napred. 

Ako ulovite mesto i vreme za popust, moći ćete da kupite članarinu za upražnjena mesta u našim grupama na 6 lokacija. Naravno, neće uvek biti mesta u svim terminima i na svim lokacijama, ali ce vam svakog meseca biti na raspolaganju bar nekoliko lokacija i termina na kojima možete vežbati kod nas sa ulovljenim popustom.

JANUARSKA

AKCIJA!Ulovite svoj FITNES POPUST u petak 26.01.2018. od 17.30h do  18.30h na lokaciji FAN, ul. Vojvode Stepe 75, Voždovac, Beograd.

NAPOMENE: 

1. Popust nije vezan za aktuelno trajanje kartice i ova vrsta članarine se odnosi na dolaske na 8 treninga u toku jednog meseca SAMO U GRUPAMA KOJE SU NA POPUSTU.
2. Popust važi samo za učenike osnovnih i srednjih škola i studente (obavezno doneti index, đačku knjižicu i dokument). Svi tekući članovi koji spadaju u neku od navedenih kategorija, a žele da iskoriste ovu akciju i ulove popust, prelaze u kategoriju LOVACA NA POPUST, ili kategoriju povremenih članova.
3. Akcija VAŽI na lokacijama DREAM GYM, FENIKS, INOS, FAN, BRE.
4. Sve popust kartice se raspoređuju samo na upraženjene termine koji su na akciji. Sve infomacije o upražnjenim terminima možete saznati u toku HAPPY HOUR-a na lokaciji gde izvršavate uplatu.
5. Jedna osoba može uplatiti popust maksimalno za 2 kartice (za sebe i za još nekoga).

POKRENIMO MUŠKARCE - 4 MEN

Za sve muške članove koji se ne priklanjaju stereotipu da su treninzi grunog fitnesa samo za žene :-) imaju mogućnost da ostvare popust na članarinu. AKCIJA - DVA ČLANA PO CENI JEDNOG! Akcija VAŽI na lokacijama: DREAM GYM, FENIKS, INOS, FAN, BRE.

PORODIČNI POPUST

- Dva člana porodice: jedan član plaća punu cenu članarine, a drugi ima 50% popusta (ukupno je jedna ipo članarina za dvoje).
- Tri člana porodice: dva člana plaćaju punu cenu članarine, dok treći ima gratis članarinu (dve članarine za troje).
- Četiri člana porodice: dva člana plaćaju punu cenu članarine, treći član plaća 50% popusta, a četvrti član ima gratis članarinu (dve ipo članarine za četvoro).
Akcija porodičnog popusta za najbliže članove porodice (isto prezime i ista adresa u dokumentu), VAŽI na lokcijama: INOS, DREAM GYM, FENIKS, FAN, BRE.

DOVEDI NOVOG ČLANA

Svaki vežbač koji dovede novog člana na dan uplate svoje članarine može ostvariti popust za taj mesec:
- dovedite jednog novog člana i ostvarujete 50% popusta na svoju članarinu za taj mesec;
- dovedite dva nova člana i ostvarujete 100% popusta na svoju članarinu za taj mesec.
Ova akcija VAŽI za lokacije DREAM GYM, FENIKS, INOS, FAN, BRE.

O nama | Raspored | Kontakt

Copyright by Ninas fitnes tim © 2018. All Rights Reserved.