+381 64 134 7865office@ninastim.com

Fitnes klub Ninas dugi niz godina sarađuje sa Fitnes Akademijom koja ima najdužu tradiciju edukacije u fitnesu na ovim prostorima (33 generacije od 2001. godine) i predstavlja prvu nacionalno priznatu edukaciju u Srbiji za stručno osposobljavanje fitnes instruktora za personalni fitnes (rad sa klijentom jedan na jedan) i grupne fitnes programe: hi/lo aerobic, pilates basic matwork, step aerobic, kick aerobic i functional workout. 

Kurs za grupne i personalne fitnes programe u trajanju od 240 casova je zvanično priznat i realizuje se u saradnji zvaničnih i akreditovanih institucija: Fakulteta za sport, Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i tenera i Fitnes Akademije. Kurs se realizuje uz poštovanje zakonskih i podzakonskih dokumenata namenjenih ovoj oblasti ali ima i vrlo visoke tržišne standarde kvaliteta i visoke kriterijume na ispitima zbog čega su svršeni polaznici Fitnes Akademije prepoznati i priznati u sličnim školama u regionu. 

Polaznici Fitnes Akademije lako dobijaju posao jer se osim teorijski, vrlo ozbiljno, interaktivno i situaciono pripremaju za poziciju fitnes instruktora kroz obuku metodike, tehnike i komunikacije na prakticnoj nastavi i kroz pedagošku praksu u fitnes centrima, što kandidate u potpunosti priprema za konkurentan praktican rad u struci odmah nakon završenog kursa. Među preko 400 sertikovanih instruktora su mnogi kvalitetni instruktori koji uspešno rade u najboljim fitnes klubovima Beograda, širom Srbije, u zemljama Evrope, na drugim kontinentima, u internacionalnim lancima fitnes centara, na medijima i brojnim konvencijama, kongesima i seminarima, pa i u međunarodnim vodama na prekookeanskim kruzerima Steiner One Spa World kompanije. 

Fitnes Akademija je polazna tačka za mnoge internacionalne instruktore i prezentere koji su do sada nastupali i radili u: Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Holandiji, Austiji, Grckoj, Poljskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji.

Detaljnije informacije u vezi sa kursom možete potražiti na www.fitnesakademija.rs

Close Menu