Popularni program vežbanja, namenjen je vežbačima srednjih i poznijih godina koji žele nešto niži ili srednji intenzitet vežbanja. Spada u Body & mind tehnike, ima usmerenost ka pravilnom držanju tela, osvešćivanju mišića kora i globalnih mišića, razvoju snage, gipkosti, ravnoteže, doprinosi preciznosti, kontroli i gracioznosti pokreta i opštoj relaksaciji. Ovaj program podrazumeva parterne vežbe i vežbe u stojećem položaju, sa i bez rekvizita.

Redovnim vežbanjem Pilatesa značajno menjate izgled vašeg tela, razvijate snagu bez velikog napora, oblikujete vitko telo sa zategnutim butinama i ravnim stomakom. Budući da je nastao iz tehnika za rehabilitaciju, predstavlja bezbedan sistem vežbi koje će vam pomoći da izgledate i da se osećate bolje nego ikad, bez obzira na vaše godine ili utreniranost.

Pilates program radi se uz laganu, relaksirajuću ali i modernu muziku koju sami miksujemo ili nabavljamo, ne sadrži skokove i trčanja i grupisan je u Body&Mind i treninge snage, kao i u relaks i korektivne programe.

O nama | Raspored | Kontakt

Copyright by Ninas fitnes tim © 2016. All Rights Reserved.