+381 64 134 7865office@ninastim.com

Ninas fitnes klub je oformljen u prošlom milenijumu, godine gospodnje 1999. Šalu na stranu, već mnogo godina uspešno opstajemo na tržištu, rastemo i razvijamo se prateći neverovatnu brzinu promena u fitnes industriji.

Ninas fitnes tim je formiran 2001 godine, iz predivnog i vrlo jednostavnog razloga, stvaranja novog života, tj. trudničkog odsustva glavnog trenera. Sve veći brojvezbača kluba želeo je da se vežbanje po specifičnom programu rada nastavi. U tom cilju spontano je započeta edukacija instruktora koji bi radili zamenu. Interesovanje za edukaciju proširilo se putem preporuke i tako su formirane prve generacije kursista. Edukovani instruktori su, zbog dobre atmosfere i dobre perspektive, rado ostajali da rade u timu. Pošto se glas o zanimljivom programu i dobrim instruktorima brzo širio, potražnja za novim grupama i novim lokacijama se povećala.

Profesor mr Nina Stojadinović, kao autor prve nacionalne edukacije fitnes instruktora, pozvana je da edukuje studente Sportske Akademije i Više Škole za Sportske Trenere. Program kursa je zvanično priznat od strane Više Škole za Sportske Trenere, čime su naredne generacije počele da dobijaju važeće sertifikate za instruktore grupnih fitnes programa. Ninas fitnes tim je nudio posao najboljim polaznicima kursa, i postao sposoban da širi svoj program na više lokacija. Zbog stalnog praćenja fitnes trendova, kreativnosti tima i prisustva na svim seminarima, fitnes konvencijama i drugim događajima, Ninas fitnes tim postao je i odlično mesto za sticanje iskustva budućim samostalnim instruktorima.

Close Menu