+381 64 134 7865office@ninastim.com

Ninas fitnes tim  je najrasprostranjeniji profesionalni tim fitnes instruktora na ovim prostorima. Ako ste izabrali nas, sigurno niste pogrešili. Mi vodimo preko 30 vrsta grupnih fitnes programa, na više lokacija u Beogradu. Vaše je samo da dođete na onu koja vam je najbliža.

Samo redovnim, pravilnim i zabavnim vežbanjem, zaista ćete promeniti kvalitet vašeg života. Mi ćemo vam to omogućiti! Sa nama ćete poboljšati kondiciju, preduprediti bolesti i deformitete, skinuti masne naslage, zategnuti mišiće, povećati pokretljivost i osloboditi se stresa i napetosti. Pomoćićemo vam da živite zdraviji život i da se osećate bolje.

Stalno ulažemo u usavršavanja instruktora, pratimo nove trendove i razvija nove programe, zato vam nikada neće biti monotono. Zbog vas posebno razvijamo kominikativnost instruktora, i zato su odnosi na treninzima prisni i vedri. Insistiramo na dobrim instrukcijama i korekcijama i time obezbeđujemo vaše pravilno izvođenje vežbi. Pojavljujemo se na mnogim manifestacijama, stalno ulažemo u nove rekvizite i modernu muziku, zato smo uvek u trendu.

Naši programi Aerobic, Pilates, Yoga, Kick, Dance, Step, Cross, Core, TBW, Zumba, Kids i Mršavite Pametno, grupisani prema ciljnoj grupi, intenzitetu i koordinacijskoj složenosti, sigurno će probuditi i održati Vašu zainteresovanost za vežbanje. Stalno vršimo tekuća prilagođavanja i obogaćivanja programa na osnovu praćenja domaćih i svetskih znanja i trendova, kao i na osnovu lične kreativnosti stručnog tima. Raznovrsnošću podstičeno svestraniji razvoj tela i sposobnosti i tome razbijamo monotoniju.

Zbog toga su Aerobic, Pilates, Yoga, Kick, Dance, Step, Cross, Core, TBW, Zumba, Kids i Mršavite Pametno trenutno najtraženiji programi u gradu, ali su originalni samo u našem klubu, i to po pristupačnim cenama u lepo opremljenim salama na više lokacija u gradu.

Zato vežbajte po našem programu.
VEŽBAJTE SA NAMA!

Dobro došli u Ninas fitnes tim

Close Menu