+381 64 134 7865office@ninastim.com

Privodimo kraju 2019. godinu i sumiramo utiske. Drago nam je da ste bili deo Ninasa i da ćemo zajedničko druženje i vežbanje nastaviti i u 2020. godini, sa još više elana i energije. 🤗 Zato smo za sve naše članove, kao i za one koji žele da nam se priključe, pripremili *akciju*! 🔊 Obezbedite sebi mesto za vežbanje na vreme, da aktivno započnemo Novu godinu! 👐

DRAGI NAŠI VEŽBAČI, NE ZABORAVITE VEŽBANJE I PLAĆANJE ČLANARINA TOKOM LETNJIH MESECI 🙂

POSTANITE ILI OSTANITE REDOVAN ČLAN UPLATOM U JUNU – Kako biste zadržali ili stekli status redovnog člana od septembra, potrebno je da obavezno uplatite i junsku članarinu. Trajanje junske članarine se prenosi na septembar (PRIMER: 25.6-25.9) ali se ta kartica redovnog članstva zamrzava tokom jula i avgusta. Dakle dajemo pogodnost za sve povremene članove (članovi koji su pauzirali ili nemaju kontinuitet od 3 meseca) i nove članove koji uplate u junu da odmah u septembru imaju status redovnog člana i pogodnost popusta koju to nosi.

Oni koji žele da vežbaju tokom jula i avgusta kupuju LETNJU KARTICU koja ne utiče na status redovnog člana.  

LETNJE KARTICE ZA JUL I AVGUST
Imamo u vidu Vaš odlazak na odmor, pa dajemo mogućnost da po ceni jednog meseca vežbate u dužem vremenskom periodu (od 1.7 do 31.8). Letnja kartica obuhvata željeni broj termina na koje redovnim članovima dodajemo i SVE NEISKORIŠTENE termine tokom godine i možete je kupiti na lokacijama već od 1.7.

Termini sa letnje kartice se mogu koristiti samo do 31.8.

LETNJE KARTICE možete kupiti u periodu od 1.7. do 10.7.2019. po sledećim cenama:

– 30t – 4.000

– 20t – 3.500

– 12t – 3.000

– 8t –   2.700

– Od 10.7.2019. god cene letnjih termina biće više (350 din X broj termina koji želite do 31.8)

– Broj termina tj grupa će biti redukovan u skladu sa brojem uplaćenih letnjih kartica.

– Stalni članovi ne kupuju letnju karticu, već nastavljaju da plaćaju  godišnju članarinu u ratama prema ugovoru za tekuću sezonu (rata za jun, jul i rata za avgust).
– Na termine na letnjoj kartici možete dovesti svoje prijatelje ako mislite da ih nećete sve iskoristiti, a takođe i na karticu stalnog člana na sve neiskorištene termine možete dovesti nekoga do 31.8.2019 godine.
Ovog leta izgledajte dobro i osećajte se tako 🙂

Vaš Ninas Fitnes Tim                          

 

 

Ponovo na Novom Beogradu, ponovo u Areni!

Vežbajte u sjajnom ambijentu Štark Arene: Pilates, Yogu, Total Body Workout i Cross Functional, sa međunarodno poznatim Ninas fitnes timom instruktora. Za sve rane uplate od 1-18.2.2019. za cenu jedne mesečne članarine dobijate dva meseca vežbanja. Iskoristite priliku ranom prijavom i uplatom i postanite odmah redovni član po najpovoljnijim uslovima za samo 1600 din za 16 termina ili 2.000 za 24 termina u 2 meseca.

Close Menu