Ninas Fit kids predstavlja program za najmlađe vežbače i prilagođen je uzrastu dece od 5 do 11 godina. Cilj programa podrazumeva razvoj svesti o važnosti vežbanja i razvoj ljubavi prema fizičkoj aktivnosti od najranijih dana kako bi se za život usvojile zdrave navike. Kroz postepeni razvoj svih antropomotoričkih sposobnosti, bez prerane sportske presije i nepotrebnog straha od neuspeha na sportskim takmičenjima ovaj program omogućiće pravilan rast i razvoj deteta u zdravu, zadovoljnu i spremnu mladu osobu koja nakon ove fizičke pripreme može odabrati neki drugi sport ili samo rekreaciju. U toku sezone organizuju se i nastupi za decu, jer smatramo da su nastupi vrlo bitni za samoostvarenje ličnosti deteta, za sticanje samopouzdanja i poboljšanje emotivnog i psihološkog stanja dece.

Koncept treninga je zamišljen tako da svake nedelje će sa decom radi njihov instruktor - razredni starešina, koji poznaje svako dete i njegove motoričke i psihološke karakteristike. Instruktor razredni starešina će sa njima, osim uobičajenog programa raditi obučavanje programa za nastupe. U nedeljama kada instruktor razredni starešina nije na lokaciji deca rade sa gostujućim instruktorima našeg stručnog tima. Ove izmene instruktora pomažu deci da se prilagode različitim tipovima vođstva i autoriteta i pripremiti ih za timski rad u budućnosti, ali će ih i psihološki pripremiti za promene koje ih čekaju u savremenom načinu življenja.

U okviru Fit kids programa predviđeno je da se vaše dete, zajedno sa ostalima iz grupe, oproba u što raznovrsnijim stilovima vežbanja kao što su moderni programi u fitnesu - različite forme aerobika; programi sa rekvizitima - velike i male lopte, palice, magični krugovi, balansirajuće platforme, roller. Takođe će se upoznati sa elementima, gimnastike, borilačkih sportova i sl. Pokušaćemo, prilagođeno njihovom uzrastu, da ih upoznamo sa fitnes yogom, pilatesom i tai chi-em.

O nama | Raspored | Kontakt

Copyright by Ninas fitnes tim © 2016. All Rights Reserved.